Cautare

1598 de rezultate pentru "jaf amanet arad stiri de la ora16" (2.90 secunde)
Conducerile PNL ti PNŢCD Arad au semnat, miercuri, protocolul de colaborare in cadrul unei aliante electorale ce va functiona la nivelul judetului, partile lansand, totodata, candidatura liberalului Cristian Stragea pentru tefia CJ Arad.
Doi indivizi au jefuit miercuri seara o casa de schimb valutar din Capitala, de unde au furat 5.000 de lei.
Dupa cum a promis de mai multe ori, ministrul de stat Adriean Videanu si-a anuntat ieri demisia din functie, cu doar o zi inaintea inceperii campaniei electorale pentru Primaria Capitalei in care s-a angajat din partea Aliantei D.A.
Filiala judeteana a Partidului Popular Arad a semnat protocolul de fuziune prin absortie cu PD, trecand la democrati cu toti cei 4.600 de membri.
Senatorul PD Nicolae Iotcu a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, o adresa interna a PSD care ar dovedi, potrivit democratului ca localitatile din Arad primesc bani de la Guvern in functie de rezultatele pe care PSD le-a obtinut la europarlamentare in aceste localitati.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
BookLand revine la Arad! Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Arad, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani. ... Vino sa te captusim cu motive de lauda.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
'Asistam la televizor in ultima vreme la o suita de "seriale" jurnalistice, care agita pana la punctul de fierbere opinia publica. ... Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri.
Compania de Transport Public (CTP) Arad a castigat in instanta demersurile facute pentru a recupera cateva datorii mai vechi de la organizatia judeteana a PSD. Astfel, social-democratii aradeni vor trebui sa achite firmei de transport peste 40 de milioane de lei, la care se adauga si cheltuielile de judecata.
Claudia Pirvoiu) Romania si Ungaria au semnat astazi, la Budapesta, acordurile privind conexiunea autostrazilor intre Arad - Nadlac (Romania) si Csanadpalota - Mako - Szeged (Ungaria) si intre Cluj Napoca- Santaul Mare (Romania) si Nagykereki-Szolnok (Ungaria).
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Cum arata tramvaiul de 2 mil. euro produs la Arad Astra Vagoane Arad in colaborare cu RATB a prezentat tramvaiul Imperio, al carui pret este de aproximativ 2 milioane euro.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Facebook testeaza schimbari majore pentru fluxul de stiri.
Peste 60 de institutii financiare nebancare (IFN) din Dolj dintr-un total de 4.600 in intreaga tara vor fi obligate de Banca Nationala a Romaniei sa se supuna reglementarilor privind masurile financiar-fiscale, prevazute de o ordonanta a guvernului aprobata in cursul acestui an.
Descinderea de la Garant, in urma careia au fost ridicate aproape 140 kilograme de aur, zeci de mii de euro si dolari si miliarde de lei vechi, reprezinta cea mai spectaculoasa actiune din istoria recenta a Garzii Financiare, Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) si Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Constanta (OJPC).
google-analytics.com